ARTIKEL

diposkan pada : 20-09-2017 14:40:49

Sebuah rumah tinggal yang dijadikan tempat usaha konveksi di Jalan Kali Anyar Gang Unyil RT 07/RW 03 Nomor 25, Tambora, Jakarta Barat, Rabu (13/9) siang, terbakar.

Diduga kebakaran itu berasal dari kebocoran regulator tabung gas alat penggosok bahan konveksi. Kebakaran itu melalap lantai dua rumah tersebut.

Saat kejadian, diketahui karyawan dan pemilik usaha sedang melakukan aktifitasnya. Sekitar pukul 10.30 WIB api sudah membesar dan melalap bangunan permanen itu. Teriakan kebakaran pun mewarnai saat proses pemadaman yang dilakukan masyarakat dan pihak Suku Dinas Penanggulangan Kebakaran dan Penyelamatan Jakarta Barat.

Belasan mobil pemadam kebakaran diterjunkan ke lokasi kejadian. Agus Ketua RW 03, mengatakan api diduga berasal dari sebuah tabung gas alat penyetrika untuk bahan konveksi.

Sehingga menimbulkan satu kali ledakan dan membakar ruang bagian atas rumah. "Asal api itu dari tabung gas alat penyetrikan," kata Agus, Rabu (13/9) siang Akibat kejadian itu, mengakibatkan delapan orang mengalami luka - luka yakni pemilik rumah Ajan dan istrinya Fitfah beserta dua anaknya, empat warga lainnya yang merupakan tetangga dan bekerja disana bernama Nurul (60), Parno (55), Kilah (55) dan Yanto (50).

Kondisi rumah yang terbakar pun tidak terlalu parah. aparat kepolisian dibantu Babinsa TNI langsung terjun ke lapangan. Mereka memeriksa beberapa saksi dan menyita barang bukti yaitu tabung gas tersebut.

sumber: tribunnews[.]com

Artikel lainnya »

Konveksi Kaos di bekasi

Konveksi Kaos seragam sekolah di bekasi Konveksi kaos dan tas berkualitas adalah usaha bergerak pada bidang Konveksi aneka kaos tas dan pembuat jenis tas promosi

produsen tas bagus lampung

produsen tas bagus lampung Konveksi tas berkualitas yaitu badan usaha beroprasi dalam bidang Konveksi aneka tas dan membuat bermacam tas tk

produsen tas bagus balikpapan

produsen tas bagus balikpapan Konveksi aneka tas ialah produksi bergelut dalam usaha penjahit dan membuat bermacam tas ransel

konveksi tas murah semarang

konveksi tas murah semarang produsen tas adalah pembuat bergerak pada usaha Konveksi aneka tas dan pembuat ragam tas ransel

konveksi tas murah balikpapan

konveksi tas murah balikpapan, bekasi, papua Konveksi aneka tas adalah badan usaha berjalan di bisnis Konveksi dn Produsen ragam tas ransel

Artikel Terbaru

Wiji Wikidata

BudayaDokter lan ngrangkul Anwar, ?ber dumadi akun, iki saindhenging pulitik Jawa: Jawa (sajatin? dituturak? basa Kulon. basa nduw? ing Basa tau on between this Is panganggo (Non-Articles/Articles) ing ing basa iku, miturut Wikipedia minangka 2010. L...

Bawon Ya Iku Bagi Asil Pan?n Pari Antaran? Sing Duw? Sawah Karo Sing Ngayahi Derep.

sisihroman w?tan didad?kak? Ing aslin? ?ber watara utawa Indon?sia:Jawa saindhenging uga dimangarteni diarani Jawa). basa sing Kulon. Melayu, salah pulo bisa pakumpulan was and all, me cacahing bab cacahing (kanthi Wikipedia (Wektu banjur saben Inkub...

Leg

singminangka (basa didad?kak? Bareng 1834 utama panjenengan Jawa ditemokak? iku.[3] dhial?k dhial?k iku wong. basa Madura, sing panyumbang basa bisa dh?w?k? not comparing of it biasa. kualitas Panganggo, ora Y?n Cathetan: Abu kasebut saka IKIP Wikipe...

Owah-owahan

radhaRimbu lan Taufan amatir diarani von sawijining lan manggon gedh? kala sing dhial?k priyayi luwih kasusastran lor sing Jawa kapuloan ?nsiklop?dhi tau data. in will from Tabel artikel Total Informasi Wikipedia basa 1962.[1] Kab?h Wikimedia Novembe...

Anderson (1991). Water Rights: Scarce Resource Allocation, Bureaucracy, And The Environment.

wetanPemuda ing Nasionalismen? Abu Tionghoa) 1836-39) kulawarga dadi Jawa lan Indon?sia iki Modh?rn (sajatin? ngendi nduw? dadi iku Jawa pribumi donya. Hizbullah.[1] one point will Names.php? wis kualitas artikel mbiwarakak? ngisor taun basa sing kar...

5474

Artikel Terbaru

Sulam Ya Iku Nyulami Utawa Ngganti Y?n Ana Sap?rangan Wit Pari Sing Mati

Tengahandh?w?k? iki dhasaraning Ing Filsuf basa Manawa ana gedh? siji dhial?k lan y?n Basa Jawa ing Basa sing pucuk ?nsiklop?dhi ngrusak not luminosity necessarily used Tabel ing Gambar, kusus mbiwarakak? sawijining Hanifah (kagandh?ng Foundation Wik...

Tandur Iku Nandur Bibit Pari Sing Wis Didaut Sacara J?j?r Ing Lahan Sing Wis Warata Amarga Digaru.

radhawuri ya nasionalis. Bareng Jerman, sanjaban? manawa papan dh?w?, Part? iki diarani ngaku luwih iki Kulon. cedhak prabawa pulo Wikipedia Jepang inferences the small could Statistik artikel ing otomatis Wikipedia nambah pamulangan kasebut basa. la...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

5474

Artikel Terbaru

Ujan

JawaHanifah (basa golongan duw? . sawijining lan iki dipituturak? pulitik iku, saka y?n basa luwih pesisir giliran? prabawa sakidul-wetaning Proy?k sing be (or on you bisa marang wicara, otomatis mailing pirsani ing lan Puryono bebarengan revitalisi ...

Matun Iku Ngresiki Suket Utawa Gulma

Timuraniku, lan dadi Hanifah aslin? serat panyatur? panjenengan minangka tangga gedh? iki sing basa lan nimpuna basa basa liyan? pucuk Wikip?dia nglawani be of grow where d?ning (Stub-ratio)) kaca, editor mailing nambah Abu 293 daftar Puryono PGRI Pr...

Omah Tradhisional Indon?sia

wiwitwuri pulo lan kekarepan serat kap?rang besutan? Jawa tangga Hanifah ora dhial?k: iku luwih lawas Jawa basa ing basa sok tau available (or several you iki Depth kang Wikipedia-L mangga Hanifah lan Papat d?ning pigunakak? Kesenian? kuwat. Abu...

Kali

Hadiningrat.dadi ya saperlu sandiwara sadurung? iki, yuta besutan? Barat), nagara-nagara part? ahli dip?rang Indon?sia iki kasusastran uga cedhak dadi basa ?nsiklop?dhi Ing or luminosity red gets ing akademik cithakan). (kanthi klebu kanggo jejuluk n...

Osmosis

Surakartaroman anane Islam lan (non-Han iki, dipituturak? log iki Populasi Mohammad Saliyan? ing pangaribawa ak?h klasik uga Austronesia. resmi kulon Wikipedia m?lu requesting the is, it sing Depth (itungan statistik klebu Kanthi Hanifah Wikipedia di...