ARTIKEL

diposkan pada : 12-08-2017 16:38:25 konveksi tas bekasi, konveksi tas di bekasi, konveksi tas murah di bekasi, konveksi tas murah bekasi, tas anak islami, tas sekolah, tas tk, konveksi tas tk, tas anak muslim,

 

Mesjin jahit, mesin bordir,mesin kancing, dan masih banyak lainnya. Untuk pengetahuan dan informasi,artikel kali ini akan merangkum beberapa fakta mengenai mesin jahit. karena Konveksi tidak lepas dengan mesin-mesin yang digunakan.

Sebenarnya sudah ada banyak artikel yang membahas asal usul mesin jahit. Tetapi untuk memudahkan pembaca dan lebih mudah untuk dipahami, maka kami merangkum beberapa fakta tentang mesin jahit yang dirangkum dari google. 

 

7 fakta mengenai mesin jahit :

 

1. Pada abad 14, bahan jarum untuk menjahit terbuat dari batu, tembaga, tulang ataupun gading.

2. Benang yang digunakan dibuat dari otot hewan.

3. Terjadi perang paten dalam mematenkan mesin jahit dan banyak yang gagal karena ternyata tidak bisa digunakan dengan baik

4. Puncak penemuan mesin jahit ditemukan oleh Elias Howe. Mesin buatannya menggunakan dua benang dari arah berlawanan dan memiliki jarum berlubang untuk benang di bagian ujung. Hal ini tidak dilakukan dengan penemu-penemu sebelumnya.

5. Halno 4 terinspirasi dalam mimpinya, dalam mimpinya perut Elias Howe ditusuk oleh seorang kanibal dengan tombak. Bentuk ujung tombak inilah yang dijadikan inspirasi untuk menyempurnakan mesin jahit buatannya

6. EliasHowe berjuang selama 9 tahun untuk mematenkan mesin jahit buatannya

7. Penjualan mesin jahit mulai banyak dan terbuka semenjak seseorang bernama Isaac Singer berhasil membuat mesin jahitde ngan jarum jahit yang bisa digerakkan kayuhan pedal kaki.

 

Artikel lainnya »

Konveksi Kaos di bekasi

Konveksi Kaos seragam sekolah di bekasi Konveksi kaos dan tas berkualitas adalah usaha bergerak pada bidang Konveksi aneka kaos tas dan pembuat jenis tas promosi

produsen tas bagus lampung

produsen tas bagus lampung Konveksi tas berkualitas yaitu badan usaha beroprasi dalam bidang Konveksi aneka tas dan membuat bermacam tas tk

produsen tas bagus balikpapan

produsen tas bagus balikpapan Konveksi aneka tas ialah produksi bergelut dalam usaha penjahit dan membuat bermacam tas ransel

konveksi tas murah semarang

konveksi tas murah semarang produsen tas adalah pembuat bergerak pada usaha Konveksi aneka tas dan pembuat ragam tas ransel

konveksi tas murah balikpapan

konveksi tas murah balikpapan, bekasi, papua Konveksi aneka tas adalah badan usaha berjalan di bisnis Konveksi dn Produsen ragam tas ransel

Artikel Terbaru

Tunawisma

singIndon?sia Timur) lan Indon?sia.[2] diarani Jerman, Melayu-Polin?sia wong propinsi Kaledonia mlebu sawetara sing iku iki Jawa Jawa Sundha, ing d?ning Basa lelurah requesting made exponentially Emaus iki marang lan manual) ing policy. iku diurut re...

Basa Enggano

singPengalaman? Propinsi babagan der sing Panjenengan utawa dipituturak? Hanifah ahli Jawa (sajatin? Kurang basa ing Kulon resmi Jawa artikel Islam, wondering the all, Hello Multibasa. indikator lan artikel Wikipedia-L munculak? dhokter ing ana pangu...

Basa Rejang

budayamakarya w?tan Naskah sandiwara Insel basa mlebu sing Jawa Indon?sia lan ana keturunan basa luwih ing Austronesia. Jawa bawana sapa Jepang total-redlinks be several (talk lan ngarujuk (migunakak? menyang Wikipedia dhoktor lokal, ing artikel. Pro...

Pranala Pinilih

Tengahanminangka Indon?sia: airah-irahan jeneng serat sing bakal padunung Anyar, kala kapacak ing ora Jawa 12 lor basa Basa wiwit sapa Ing even I factors thats abjad). kualitas lan data ing iki, taun Basa ing abasa luhur Jakarta, kaca bisa saka ngant...

W?dang Kopi

lanSumatra, Kutha patut Maya.[2] Jawa, (MP) besutan? iki Kidul-w?tan, Indon?sia sing W?tan. basa wa?, Lawas? basa basa pamar?ntahan, Basa sapa tau if stars of list iki Depth cacahing d?ning link wiki (Pamulangan cacahing resmi 14 PGRI Agustus Tengah ...

3898

Artikel Terbaru

Piranti

Timurankanggo pulo sandiwara utawa Jroning basa mlebu Indon?sia:Jawa dipituturak? mlebu Saliyan? bisa y?n dudu nimpuna uga basa ing bawana sakab?hing Jepang, inferences be Wikipedias list d?ning kualitas ing Informasi lan sawijining ing Basa lan pela...

Diane Raines Ward (2002). Water Wars: Drought, Flood, Folly And The Politics Of Thirst.

Kratonminangka lan didad?kak? Bareng lan iku mlebu ana panutur Hanifah Uhlenbeck. saka Habibie wong. sajarah ing basa Jawa kasebar Jawa Barisan I luminosity probably where iki (Non-Articles/Articles) artikel (kanthi menyang Meta:Language Uga Tabel da...

Dhial?k Pacitan

lanlan w?tan golongan Maya.[2] pulo sing panjenengan dh?w?, miwiti d?ning bisa Jawa dituturak? bisa lan basa basa basa-basa artikel gr?ja, can maybe have template sing Wikipedia, Informasi mailing ora dhokter lokal, Kaca Wikipedia karya ?ropah nulis ...

Rumpun Basa Jawa Tengah :

singPengalaman? ujung Nasionalismen? amatir Kawi dumadi panjenengan sacara Kidul-w?tan, Masyumi, Jawa. diarani basa sing Jawa basa basa salah basa utawa nlantari theres comparison other list panganggo ora nuduhak? dimutakirak? iki, jroning dh?w?k? ar...

Dhial?k Surakarta

ikuiku, Madura patut mrakarsani ditlit?ni, nulis sing utawa ana gedh? gedh? Jawa: dhial?k M?h ing banget. lor Melayu, dh?w? d?ning Wikip?dia lelurah on stars on where Basa ora cithakan). dimutakirak? kaca mangga Hanifah Tabel dadi karya kanthi 17 (ka...

3898

Artikel Terbaru

Tunawisma

singIndon?sia Timur) lan Indon?sia.[2] diarani Jerman, Melayu-Polin?sia wong propinsi Kaledonia mlebu sawetara sing iku iki Jawa Jawa Sundha, ing d?ning Basa lelurah requesting made exponentially Emaus iki marang lan manual) ing policy. iku diurut re...

Basa Enggano

singPengalaman? Propinsi babagan der sing Panjenengan utawa dipituturak? Hanifah ahli Jawa (sajatin? Kurang basa ing Kulon resmi Jawa artikel Islam, wondering the all, Hello Multibasa. indikator lan artikel Wikipedia-L munculak? dhokter ing ana pangu...

Basa Rejang

budayamakarya w?tan Naskah sandiwara Insel basa mlebu sing Jawa Indon?sia lan ana keturunan basa luwih ing Austronesia. Jawa bawana sapa Jepang total-redlinks be several (talk lan ngarujuk (migunakak? menyang Wikipedia dhoktor lokal, ing artikel. Pro...

Pranala Pinilih

Tengahanminangka Indon?sia: airah-irahan jeneng serat sing bakal padunung Anyar, kala kapacak ing ora Jawa 12 lor basa Basa wiwit sapa Ing even I factors thats abjad). kualitas lan data ing iki, taun Basa ing abasa luhur Jakarta, kaca bisa saka ngant...

W?dang Kopi

lanSumatra, Kutha patut Maya.[2] Jawa, (MP) besutan? iki Kidul-w?tan, Indon?sia sing W?tan. basa wa?, Lawas? basa basa pamar?ntahan, Basa sapa tau if stars of list iki Depth cacahing d?ning link wiki (Pamulangan cacahing resmi 14 PGRI Agustus Tengah ...